6 veckor senare....

Mycket har hänt på dessa 6 veckor som jag inte varit här inne och skrivit. 
Äventyret som jag skrev om var att vi var och hämtade hem vår älskade valp. Valpen jag väntat på i över 10 år. Jag är idag 26 år och denna rasen har jag velat ha sen jag var ca 10-13 år, jag minns inte exakt men jag vet att jag var under 15.

Bestämde mig för att skaffa hund i januari tog kontakt med en uppfödare som jag kikat på för länge sedan, vi bokade träff åkte ner och hälsade på MEN när vi kom dit så kändes de inte lika bra... Vi skulle ta en promenad med hennes hundar men hon gick sådär 10 meter framför och hundarna drog och vi klickade inte.. När vi kom hem blev jag jätte ledsen för jag ville ju ha denna rasen jag var fast men de kändes inte bra... skulle jag nu ge upp min dröm hund?!  NEJ, jag tog kontakt med en annan uppfödare, jag fick en blankett som jag fyllde i och skickade in till henne. Hon berättade att valparna hon hade nu var redan tingade och att hon skulle para nu ivår. :) 
Några veckor senare eller dagar  jag minns inte hör hon av sig igen och säger att hennes vännina har eventuellt en tikvalp ledig om jag ville komma i kontakt med henne? -NÄMEN HALLÅÅÅ såklart jag ville det, hur dum tror hon jag är? nä skämt o sido såklart ville jag det. Sedan åkte vi dit och hälsade på och pratade lite m.m.. När vi åkte hem skickade jag ett mail och sa att jag är super intresserad och att jag kände att vi klickade och att de var super bra uppfödare m.m.. Fick till svar att hon kände desamma.. Några veckor senare skriver hon att "singha" är vår :D Just ni i skrivande stund så ligger hon här brevid i soffan och sover. Jag är så lycklig nu, nu har jag typ allt som jag någonsin önskat mig! 
 
Här är Tecna när hon kom hem till oss, ca 10 v
 
  
 
Här är Tecna 16 v
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0