LÖRDAG

 

Idag är de lördag. Vaknade vid 7.30 men tyckte de va så skönt i sängen så låg och drig mig till 9 suck de skulle jag inte ha gjort. Jag får så jäkla ont över allt då. Huvudet,kroppen känns som överallt iaf. Men dock slapp jag huvudvärken dag skönt! Fick smörja in axlarna o skuldran med voltaren gel och snabbt trycka i mig lite frukost mådde så illa ( tom mage) Satte på kaffe strax därefter knackade det på dörren, K kommer och behövde sin bilnyckel som han lämnat hos mig igår. ( Han lånade min bil igår och skulle visa sin kompis ^^)
Har ju köpt ny bil då min skrutt gav upp livet på vägen :( idioti. Drack kaffet, vaknade till och solen ute sken ordentligen och blå himmel utan några moln i sikte, hur härligt som helst! 

Så vid 10 tänkte jag klä på både mig och Tindra för att gå upp till mor(mor) och kidnappa hunden. Just som när jag tänkte tanken fick jag ett mess av henne och undrade om jag skulle komma för hundarna väntar ( mammas hund Ceasar som jag haft på bild & sedan syrrans hund då hon jobbade idag) Vi gick mot lekparken och gungade lite och tindra sprang o lekte lite granna sedan vände vi och gick hem. Tog en kopp kaffe hos mor och pratade lite... Tiden bara ruuusade iväg så klockan hann bli 13 innan vi kom hem och hunden fick vi med oss xD
Vi satt ute på våran uteplats i ca 45 minuter och njöt av det sköna vädret. Men så hörde vi hur våra magar började kurra så då fick man gå in o hitta på något o äta. Det blev våffor!
Tindra rotade fram lite pengar och tog sin cykel och cyklade iväg till affären och köpte sig lite lördags mys inför mello ikväll. Snuttan köpte till och med en liten Marabou till mig.. började undra vad det va för fjäsk= fjäsk för att slippa städa sitt rum? Hmm men men hon fick städa iaf. Hon sa att det inte låg något fjäsk bakom utan sa bara " Man kan la få köpa något till sin mamma som man älskar utan att det är fjäsk eller?!" Ehhh jag vet inte hur de ligger till, men det funkar iaf för mig :D Hon är så omtänksam ibland när hon är på bra humör! Älskade flicka <3  

 

 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0