I morgon är de sista dagen och avslutning för Tindra ❤

Hej på er! 

Ligger i sängen o kan inte somna... 
Upp kl 7 i morgon o väcka tindra som ska göra sig lite xtra fin till skolan... sista dagen i 2an!  

Under tiden ska jag dammsuga och skura golv, träna och handla. Tecna får vara hos min mamma medan jag ska handla. När Tindra kommer hem ifrån skolan så ska vi ta o käka nått enkelt sedan matte hon piffa till sig inför avslutningen som är kl 17.00 i kyrkan.  Sen får hon ta sig ett sommarlov och sedan komma tillbaka som en klass 3a😍🙈  


Måndag 5 juni

Hej bloggen 😊 


Nu var det måndag igen, det började med ett arbetspass 7-14 fast blev kvar 30 min xtra 😅 ibland kan man bara inte sticka.  
Tecna blev så glad när jag kom och skulle hämta hem henne o Tindra 💖  Men innan hemfärd snodde jag mammas hund och promenerade den rundan blev 2.89 tror jag de stod på appen jag använde. Men kan ju säga att de är en jäkla uppförsbacke oxå 😅 så det kändes ju i rumpa och vader!  

Jag försöker att träna lite varje dag och tänka på det jag stoppar i mig. Jag ska gå ner totalt 10 kg. Har gått ner hälften ännu så 5 kg kvar!  Kämpa! 

Har ni något tips på hur man blir av med choklad suget? Älskar ju marabou samt Nutella.  Min dotter vill gärna ha lite Nutella ibland att ha på pannkakor/våfflor/smörgås osv. Men man hinner ju knappt att köpa en burk  innan man har varit där o käkat upp allt 😨😳 har försökt att äta lika frukter dricka vatten   allt för att avleda men suget tränger igenom varenda cell till smaklökarna.... 

Shopping

Hej på er alla !!!🙃


Idag regnade det så på morgonen så morgon promenaden blev bara 10 min. Bara runt lägenheterna 😐 så fick träna lite xtra inne.  Har varit hos min mor idag lånade hennes hund och tog en längre promenad upp för en brant backe så de kändes i vader och rumpa 👊 nu ikväll har vi tagit de lugnt ☺ Tindra har cyklat lite men nu spelar hon lite sims.  

I morgon blir de lite shopping. Skor o ikea.  Hon lyckades visst bränna hål i sin ena sko när hon åkte 4 hjuling  😅   


1 Juni

 
 Hej!
Denna dagen har bestått av jobb 7-16 och det har gått i ett kör men idag flöt det på utan att stressa och man hann med endel :)  Tänkte i morse att jag skulle hinna och handla efter jobbet då TIndra är på fritids och går hem själv och Tecna är hos mamma så kan lika gärna handla på orten jag befinner mig i utan att åka fram och tillbaka. Men när jag parkerade bilen utanför jobbet så insåg jag att min plånbok ligger hemma på köksbänken... HAHA aja, var bara att åka hem efter jobbet och hämta vovven och hem till Tindra. Började att städa , diska och tvätta. I morgon ska jag vara hundvakt medan min mor ska en sväng till VC och efter det  får hon passa Tecna så får jag åka o handla. Tecna idag när vi kom hem ifrån momo :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voximi

<3

RSS 2.0