27 Juli

 
 Tiden den bara rullar på och bloggen glöms lätt av tråkigt nog.  Även om det händer saker eller inte alls så glömmer jag av att skriva.  Men ikväll kom jag på att den fanns HAHAH. 
 
3 veckor kvar till T börjar skolan igen, 3an herregud va tiden går fort, minns det som igår när jag skolade in henne på dagis, fast jag minns knappt henne som liten bebis xD helt sjukt egentligen. 

Gubben har semester nu så han är hemma och grejar i huset och hjälper grannarna med o gräva och gör fint i trädgårdarna. Kommer bli kanon när allt är klart ! Men vi har kvar mycket på insidan av huset, men de får väl ske när det är kasst väder eller när utsidan börjar bli klar. Mer projekt för tomten nästa år, då vi tänkt bygga en träterass med eventuellt inbyggd pool. Vi får väl se :) Men lite najs med en pool och när Tindra är tonåring kan hon o henne spolare hänga där på sommaren. Slippa bada i de smutsiga äckliga badvattnet som är här i vår sjö -.-' 
Just nu bygger han en mur mellan garage vägg och grannen, för att jämna ut/fåbort sluttningen som är mellan huset o grannen, så de ska underlätta med gräsklippning m.m.. sedan gör han en mur, ska nog bli en stenmur mellan gräsmatta och garageuppfarten , blir fint sen när de är klart.  På insidan har köket börjat att ta form iaf, men mycket kvar, men när köket är klart så ska vi fortsätta med att lägga klart golvet mellan kök o vardagsrum samt tapetsera och bygga en halv vägg mellan matsal och V-rum. Sen ska golvet i sovrummen på 1plan läggas samt golv i hallen både uppe och nere. Totalrenovering. Men så fort köket blir klart och den halva väggen så kommer de gå fort, för tapetsera o lägga golv tar ju inte 100 år, kanske vara 10 om man har tur ;) Nä men de går rätt så snabbt o göra de iaf. Svåraste är väl att hitta perfekta tapeter :) Golvet är ju redan bestämda och hämtade :) 
 
Själv har jag inte tagit ut någon semester denna sommaren, jag jobbar 55% så jag känner att det är lite skönt att komma hemifrån allt. T får vara hos K eller mormor. K kan greja bäst fan han vill och jag jobbar, perfekt. Sen så hjälper jag till så gott jag kan när jag är ledig eller så hittar vi på  saker de dagar jag är ledig :) Idag jobbade jag 7-16 och nu är jag ledig fram till måndag kl 14.  Så ikväll ligger jag gött i soffan och glor på läskiga filmer. 
Brukar inte göra de men ikväll kände jag för det :) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0