28 Juli

Hej Bloggen!
 
Nu ligger jag här i sängen med datorn i knät och funderar på vilken film jag vill se innan jag somnar... sjukt svårt att välja.  
 
Idag på förmiddagen städade jag lite grann och T gjorde plättar till sig till frukost. Sedan vid 12 tiden tänkte jag att vi skulle ta en promenad, så vi gick upp till huset. Tänkte bara stanna till och kika hur de gick för gubben o grannen med muren och låta Tecna få dricka lite vatten innan vi fortsatte hemåt. Men T ville leka med grann flickan så då blev vi kvar, åkte iväg till VIP för att käka lite lunch sedan åkte vi hem till huset och gubbarna höll på med muren och jag hängde upp lite tvätt och sedan grävde jag upp en krusbärsbuske som höll på att dö. så den slet jag upp och sedan köra i väg den + jord till grannens kompost. Allt tog ju sin lilla tid och sedan blev kl 19.30 då bestämde vi oss för att äta lite, denna gången lite onyttigare = pizza.  Sedan körde gubben hem oss till lägenheten nu vid 21 tiden. Så vi har haft fullt upp. Imorgon ska jag upp dit igen på fm och lägga i lite jord i hålet efter busken, då jag verkligen inte orkade och sedan inte hann med att fulla i de. så jag gör de i morgon ist. Sedan runt 13-14 tiden tänkte jag dra iväg till syrran en sväng, syrran nr2 och hälsa på. Hon sa att jag skulle ta med mig träningskläder så det känns som de kan bli lite svettigt och jobbigt i morgon, hahha. Ingen fika här inte nu när vi har blivit så duktiga på att träna och röra på oss :)  Jag promenerar och försöker göra olika ben och magövningar här hemma om dagarna.   i morse stod vågen på 50.4 men ikväll 51.6 suck säger jag bara,  druckigt 2 glas vatten nu innan sängen och ska dricka lite till innan jag somnar, så får jag hoppas att de inte står stilla, jag får sån ångest... har jag varit nere och fått smaka på den där 50kg gränsen så vill jag inte att de ska stå 51 kg lixom..  ska helst ner till 47/48 men målet är 50.0 kg.  så snart så. snart -10 kg på vågen. det har gått långsamt. inte många kg i månaden. jag vill helst 1 kg veckan eller mer. men så har de inte blivit här, får väl hoppas att det är lite muskler som gör att kg inte rasar  som jag vill- då jag vet att muskler väger mer än fettet, så hoppas att de har omvandlats. 
 
Nu säger jag Godnatt och ska rota fram en lite film!
 
Sovgott!

27 Juli

 
 Tiden den bara rullar på och bloggen glöms lätt av tråkigt nog.  Även om det händer saker eller inte alls så glömmer jag av att skriva.  Men ikväll kom jag på att den fanns HAHAH. 
 
3 veckor kvar till T börjar skolan igen, 3an herregud va tiden går fort, minns det som igår när jag skolade in henne på dagis, fast jag minns knappt henne som liten bebis xD helt sjukt egentligen. 

Gubben har semester nu så han är hemma och grejar i huset och hjälper grannarna med o gräva och gör fint i trädgårdarna. Kommer bli kanon när allt är klart ! Men vi har kvar mycket på insidan av huset, men de får väl ske när det är kasst väder eller när utsidan börjar bli klar. Mer projekt för tomten nästa år, då vi tänkt bygga en träterass med eventuellt inbyggd pool. Vi får väl se :) Men lite najs med en pool och när Tindra är tonåring kan hon o henne spolare hänga där på sommaren. Slippa bada i de smutsiga äckliga badvattnet som är här i vår sjö -.-' 
Just nu bygger han en mur mellan garage vägg och grannen, för att jämna ut/fåbort sluttningen som är mellan huset o grannen, så de ska underlätta med gräsklippning m.m.. sedan gör han en mur, ska nog bli en stenmur mellan gräsmatta och garageuppfarten , blir fint sen när de är klart.  På insidan har köket börjat att ta form iaf, men mycket kvar, men när köket är klart så ska vi fortsätta med att lägga klart golvet mellan kök o vardagsrum samt tapetsera och bygga en halv vägg mellan matsal och V-rum. Sen ska golvet i sovrummen på 1plan läggas samt golv i hallen både uppe och nere. Totalrenovering. Men så fort köket blir klart och den halva väggen så kommer de gå fort, för tapetsera o lägga golv tar ju inte 100 år, kanske vara 10 om man har tur ;) Nä men de går rätt så snabbt o göra de iaf. Svåraste är väl att hitta perfekta tapeter :) Golvet är ju redan bestämda och hämtade :) 
 
Själv har jag inte tagit ut någon semester denna sommaren, jag jobbar 55% så jag känner att det är lite skönt att komma hemifrån allt. T får vara hos K eller mormor. K kan greja bäst fan han vill och jag jobbar, perfekt. Sen så hjälper jag till så gott jag kan när jag är ledig eller så hittar vi på  saker de dagar jag är ledig :) Idag jobbade jag 7-16 och nu är jag ledig fram till måndag kl 14.  Så ikväll ligger jag gött i soffan och glor på läskiga filmer. 
Brukar inte göra de men ikväll kände jag för det :) 
 
 

Voximi

<3

RSS 2.0