Vilken underbar ledig fredag ❤

Solen har varit framme med solsken och värme idag 😊 varit ute på 2 stycken promenader idag ☺ en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Jag har suttit ute och njutit samt att jag röjde lite i förrådet och städade upp på min lilla uteplats ☺  Tindra har lekt med kompisar hela dagen, så det har sprungit kompisar in o ut hit o dit 🤗  framåt kvällen kom syrran över med lite vin🍷 och kollade på film o hade mysigt. Nu ligger vi i sängen och ska sova för i morgon ska vi ut på äventyr igen  😀 

Shopping

 
Igår efter jobbet så åkte jag och Tindra in till stan för att shoppa lite. Tydligen fick jag glatt öppna plånboken då hon köpte 2 par skor ett par att använda till vardags och ett par gympa skor, sedan köpte hon 4 st toppar (tydligen är det dags att använda sånt fast man går i 2an?) När fick man bröst?  Jag vet att när jag gick i 4-5 så hade jag nog B för i 6an hade jag C. Kändes som de bara kom över en natt. Sedan köpte vi en massa andra husdjursaker.  På Lördag hämtar vi hem en ny familjemedlem! Så sjuk spännande och jag (vi) längtar så fruktansvärt mycket!
Jag har velat ha detta djur i över 10 år. jag är 26 nu och jag fann detta djur intressant och har sagt att jag ska ha en sån någon gång i mitt liv OCH nu händer det!  Vill att dagarna ska gå fortfortfort.... Kommer avslöja djuret på lördag när vi hämtar hem lilla sötnosen!

Voximi

<3

RSS 2.0