pluttan min!

Nu tänker jag skriva  av mig. Jag kommer inte skriva ut några namn. Sen skiter jag i om personer  känner sig träffad gör man det så kanske  är det dax att se över livssituationen! 

Min dotter  kom hem idag och var  inte alls sig själv. Tillslut fick vi ur henne  att hon inte vill gå till skolan för hon mår dåligt  pga en klasskamrat! En klasskamrat som tydligen  bara vill leka med min dotter... känns som att denna elev  ser min dotter  som en egen rätt... hon vill inte leka med andra  barn och hon är.väldigt på och framåt.. lite för mycket.  Har väldigt  hårt ordförråd.  Men nu det min dotter berättade får min bägare att rinna över! Ingen 7 åring  ska  känna såhär !!!  I morgon kommer jag  prata allvar med hennes  fröken! Jag ger mig inte, jag är  stentuff när det gäller  sånt här. Folk får då tycka  och tänka  som de vill, men man gör allt för sitt barn.  Det är dax att se över  skolklasser, sätt in resurser, pedagogiska hjälpmedel. 

Jag är just nu så förbannad.. så ska nog ta och sluta  skriva nu. 

Men min dotter har  mitt fulla stöd över att hon inte behöver leka med denna elev om hon inte vill. På lektions tid är de ju ett måste... men inga raster eller fritiden denna elev måste lära sig  att leka med andra! Föräldrarna  behöver  ta tag o detta  ordentligt för mig är detta beteende  oacceptabelt ! 


///


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0