Fredagen den 13 Mars...

Allt har varit bra, dålig på att uppdatera mig bara, tänk många gånger att detta ska jag skriva eller lägga ut någon bild, men de blir ju aldrig av! 

Skolan idag har vart bra, sista dagen på 4 veckor då vi nu går ut på praktik.  Såklart så slutade vi 11.30 så får nu vänta 1 timme och 45 minuter på nästa tåg som går åt mitt håll och som stannar. Finns ett tåg vid 12.15 med de stannar inte för av och på passagerare utan bara för möte med nästa tåg *suck*  Försöker fjäska för min mamma om hon vill hämta mig, hon behöver öva på att köra lite nu när hon inte har kört på flera månader pga en operation i handen. Men nu är det dax att försöka använda den i bilkörningen. Jag kan ju köra hem sen om det skulle vara så. Men känner jag henne rätt så får jag sitta här till kl 13.00. Jag har inga pengar, fattig student, annars hade jag tagit mig en sväng till Torget och shoppat lite :) Men nu går de inte:( *suck* Fint väder ute, men inte för att vara stilla i 1 timme o 40 min.   Det är så tråkigt att vänta. Inga uppgifter har jag o göra heller. Sen vill jag inte sitta vid skolans datorer och kolla på någon film, de känns ju dumt, så får väl använda telefonen.  

Nu har inte jag något mer att berätta, så får väl hoppas att komma ihåg o lägga ut nån bild på mina tissetatter som jag fotade lite i går i de fina vårvädret


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0