onsdag

Onsdag 3dje dagen på praktiken ☺ allt har gått bra även idag!  Åka dit har gått bra, små trött när man gör upp halv fem, fem.  Gör 7-16 typ alla dagar. Nästa  vecka  gör jag alla dagar utom onsdag (måndag-Söndag ) halleluja!😣 men de ska väl gå de med.... men jag trivs,  ganska skönt,  ingen sån stress som jag är  vid.  Varför är äldreboende så mkt mer stressigare än vad det är på en korttids ? 😮😮 

I morgon ska jag lämna tindra kl 06.00 på dagis (fritids öppnar 6.30)  så nu ska man försöka få upp henne kl 5.... 

Att Gå som elev tycker jag är svårt.  Jag går automatiskt in i en vikarie roll. .. Man ska ju visa sig självständig, och att man kan göra saker, men man får inte arbeta som om man jobbar.  

Jag hoppas att när dessa 4 veckor är slut, att de är nöjda med mig och hur jag jobbar. Jag trivs o det är en väldigt  trevlig  personal och många härliga gubbar o tanter som man stöter på ☺ 

Nu blir de att se klart på farmen🐑🐓🐔🐰🐤🐄🐖 

 Puss puss Godnatt 🌛

Vilken dag!

Trodde att denna lördag skulle vara helt annorlunda..  ingen toa eller vatten sen kl 12.   Sambon drog i väg på morgonen o inhandlade en kran till diskhon pga att kunna koppla in diskmaskin! Men då hade han råkat köps fel så han fick åka igen o handla rätt.  Så vid 17 tiden  blev vi ÄNTLIGEN  klara!  Hade tänk  baka chokladbollar  men de skiter  jag i nu!  Nu har jag stått ner röven I soffan o kollar mello :)) sambon grillar lite, gött :)  ingen mat i magen förutom mackor, yoghurt och tårta! 
Sambons farmor o farfar var här och hjälpte till och tur de! 
 De hade med sig en princess tårta för och fira tindra. ( farfar va sjuk när hon fyllde år) så lite paket dock hon med!  Loop band och det är väldigt uppskattat ☺☺☺ 

 Nu ska jag mysa ordentligt!  I morgon blir det en sväng till min älskade mormor 😊😊😊

Fredagen den 13 Mars...

Allt har varit bra, dålig på att uppdatera mig bara, tänk många gånger att detta ska jag skriva eller lägga ut någon bild, men de blir ju aldrig av! 

Skolan idag har vart bra, sista dagen på 4 veckor då vi nu går ut på praktik.  Såklart så slutade vi 11.30 så får nu vänta 1 timme och 45 minuter på nästa tåg som går åt mitt håll och som stannar. Finns ett tåg vid 12.15 med de stannar inte för av och på passagerare utan bara för möte med nästa tåg *suck*  Försöker fjäska för min mamma om hon vill hämta mig, hon behöver öva på att köra lite nu när hon inte har kört på flera månader pga en operation i handen. Men nu är det dax att försöka använda den i bilkörningen. Jag kan ju köra hem sen om det skulle vara så. Men känner jag henne rätt så får jag sitta här till kl 13.00. Jag har inga pengar, fattig student, annars hade jag tagit mig en sväng till Torget och shoppat lite :) Men nu går de inte:( *suck* Fint väder ute, men inte för att vara stilla i 1 timme o 40 min.   Det är så tråkigt att vänta. Inga uppgifter har jag o göra heller. Sen vill jag inte sitta vid skolans datorer och kolla på någon film, de känns ju dumt, så får väl använda telefonen.  

Nu har inte jag något mer att berätta, så får väl hoppas att komma ihåg o lägga ut nån bild på mina tissetatter som jag fotade lite i går i de fina vårvädret

pluttan min!

Nu tänker jag skriva  av mig. Jag kommer inte skriva ut några namn. Sen skiter jag i om personer  känner sig träffad gör man det så kanske  är det dax att se över livssituationen! 

Min dotter  kom hem idag och var  inte alls sig själv. Tillslut fick vi ur henne  att hon inte vill gå till skolan för hon mår dåligt  pga en klasskamrat! En klasskamrat som tydligen  bara vill leka med min dotter... känns som att denna elev  ser min dotter  som en egen rätt... hon vill inte leka med andra  barn och hon är.väldigt på och framåt.. lite för mycket.  Har väldigt  hårt ordförråd.  Men nu det min dotter berättade får min bägare att rinna över! Ingen 7 åring  ska  känna såhär !!!  I morgon kommer jag  prata allvar med hennes  fröken! Jag ger mig inte, jag är  stentuff när det gäller  sånt här. Folk får då tycka  och tänka  som de vill, men man gör allt för sitt barn.  Det är dax att se över  skolklasser, sätt in resurser, pedagogiska hjälpmedel. 

Jag är just nu så förbannad.. så ska nog ta och sluta  skriva nu. 

Men min dotter har  mitt fulla stöd över att hon inte behöver leka med denna elev om hon inte vill. På lektions tid är de ju ett måste... men inga raster eller fritiden denna elev måste lära sig  att leka med andra! Föräldrarna  behöver  ta tag o detta  ordentligt för mig är detta beteende  oacceptabelt ! 


///

Voximi

<3

RSS 2.0