Welcome to Sweden!

Sitter just nu och kollar på Welcome to sweden, den är rätt skön faktiskt.  
 
I morgon blir det och prata med Tindras fröken igen. När vi kom hem idag bröt Tindra ihop och orkade inte med en tjej i klassen, så hon har försökt med att få oss tro att hon är sjuk, ville ta tempen för att se om hon hade feber då hon hade ont i magen. Men ont i magen kan ju bero på skolan (orolig mage)  Nu får dom faktiskt sätta ner foten, men hur gör man som fröken när det gäller 7åringar. Tindra orkar inte med att denna flicka tvingar henne att leka med henne, vad hon ska göra m.m.. Gör hon inte de så skriker hon och säger fula ord och svär (inte bara till Tindra, utan andra i klassen oxå)  (Tindra har berättat detta)  Denna flicka hade tydligen sprungit till en fröken och skvallrat, då går Tindra och andra flickor till en annan fröken och berättar att dom tycker inte det är okej att hon beteer sig så som hon gör. Men då ska denna tjej börja och gråta. Det jag kommer göra i morgon är och prata med klassföreståndaren om detta och att hon faktiskt får säga till Flickans föräldrar, så de får arbeta med hennes attitydproblem hemma. ( fast tyvärr så är det väl därifrån som hon lärt sig denna attityd- överlevnads sätt)
 
Tycker bara det är otroligt jobbigt när ens barn bryter ihop och mår dåligt i skolan. Som mamma gör man allt för sitt/sina barn för att de ska mår bra och ha det så bra som möjligt. 
 
 

...

Kände nu för att skriva av mig lite...  Jag sitter här i soffan och kollar på Sex and the city 2, ensam som jag brukar göra. Jag brukar sitta på kvällarna och ha min lilla tid här för mig själv och se på tv, data eller plugga.
Jag har nu lämnat in sista arbetet i psykiatrin och har ingen skola förrens 9/6... då vi börjar nya kurser.
Jag känner mig lite nere av någon anledning, om det är för att klassen splittras i fördjupningspaketet eller om det kan vara det tråkiga vädret... himlen har öppnat sig och regnen forsar ner och det blåser som attan... 
Eller så kanske det är med båda delarna..  Men det trista gråa vädret gör mig hängig och saknar energi. 

Tänk att efter sommaren så börjar min plutta förstaklass!  Tänk, förstaklass- jag minns när jag började 1an! 
Tiden har gått alldeles för snabbt, 7år, jag minns det som igår hon var en liten bebis och nu är hon snart ikapp mig.
 
 
 
 

Voximi

<3

RSS 2.0