Torsdag

 
 
Torsdag och sista dagen för denna veckan i skolan. GÖTT.  Haft Specialpedagogik idag och nu har vi avslutat för dagen. Vi har kollat på filmen I rymden finns inga känslor. Den var nog andra eller tredje gången som jag såg filmen och man såg den nu med nya ögon och nu var den ju lite roligare att se på än vad den var första gången jag såg den.  Men det är ju alltid trevligt och skönt att få se film på lektionstid :P  
Och som vanligt får jag fördriva tiden vid en dator här i skolan i väntan på tågen som går 13.15 och det tar mig ca 2-3 minuter att gå till tåget från skolan! 
 
 
När man kommer hem så måste jag ta tag i disken som jag inte tog tag i igår... fick en kraftig huvudvärk, inte riktgt migrän men nästan.  Så disken och bära in några säckar med vad ska jag göra, bara detta kommer ju ta en stund o göra.. Blir väl att man får bädda sängen så den ser trevlig ut när man ska krypa ner i den ikväll. 
 
Testade och la mig på spikmattan när jag gick och la mig i sängen igår kväll, fan va gött de va! Det ska jag göra igen! :D   annars ikväll blir den bara jag o tindrisios, sambon skulle nog jobba till kl 22.  Eftersom idag blir det som en xtra fredag, bara gå upp och lämna henne på skolan imorgon sen åka hem och fixa det som behövs fixas. 
 
Nun har jag inget mer att skriva om så säger hej så länge!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0