"#%!"#%

Ungefär så känner jag mig idag, rörig, konstig, ont i kroppen, seg allt.
Fick sån jävla migrän anfall igår. När jag hade lämnat snuttan på skolan så åkte jag hem och tänkte att jag får väl vila lite när man är ledig?! så la mig i soffan och kollade på teven, blev så trött så jag bäddade rent sängarna och tvättade 2 maskintvätt. Men inte ens de hjälpte, kände mig konstig. Tog tag i mig själv och gick ut på en promenad! Men ju länge jag kom ju tröttare kände jag hur mina ögon blev och jag ville verkligen inte möta någon på vägen, för jag såg säkerligen hemsk ut. När jag kom hem ringde jag min sambo och sa att idag är det något som inte är bra. Åkte och hämtade snuttan på skolan och åkte raka vägen hem. jag ringer till VC men hon tyckte att man kanske kunde ta ett prov för att kolla upp tröttheten. Men att jag ska ringa nästa vecka då de hade sin akutläkare där. aja, jag ringer nästa vecka sa jag och la på luren.
Tog mig et migräntablett och la mig på soffan och vilade, snuttan hämtade godis, chips och målarböcker m.m. och satt nere i soffan med mig. Hon sa att är det mysfredag så är det. Hon ska inte bli lidande bara för jag lider av den jävla migränen. Sen kommer sambon hem och gör sig iordning för han ska på afterwork med jobbet, men han frågade några gånger om han verkligen kunde åka för han tyckte väl att jag såg bedrövlig ut :P hahah, Jag sa ÅK, vi klarar oss, det har vi alltid gjort innan! Sen nån timme efter han åkte så kom jag på att hon måste ju äta, och de är ju fredag, så jag messade mamma och frågade om dom kunde köpa en pizza, så budet kom hem till oss med pizza :P snuttan blev så chockad så hon vågade först inte äta förrens morfar hade åkt :P Hahah.

Idag är det bättre, men är väldigt seg o de.
Men ska försöka ta tag i städningen, har fått en liten diskhög.. gaaah vill ha en diskmaskin, är ju bara jag som diskar ju !
Sopa och dammsuga. bädda sängen sen så skiter jag it, vill ha ha mer så får han göra det själv, man kan inte alltid ha de rolig och grejja med bilen:p Fast det är ju skönt att inte ha honom hemma jämt ^^ Ingen risk att vi tröttnar på varandras sällskap iaf!

Även om man båkar för skit och ingenting så älskar jag min sambo otroligt mycket! <3

 

 
 
 En bild på pluttan, tror de är sommaren 2012


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0