Jobb + sommarjobb!

Heej :)
 
Har haft det sjukt kul i Malmö med min fina vän! En mvar assa saker inträffade och jag har skrattat så jag nästan kissat på mig!  Vi åkte ner till Falserbo och gick en jäklig lång promenad på stranden, sedan blev de en miss och vi hamnade i Danmark en sväng!  just vid de laget så kunde jag ha dödat henne, för jag var så kissenödig.  
På söndagen vid 17 tiden var vi och hämtade upp en av hennes vänner som varit nere i Ystad på träningläger för Tobbe Larsson, de är någon kändis bland hästmänniskor, jag fattar ingenting, det enda jag fattat är att de är han som har "ponnyakuten" som visas på teven. Så de är väl lite små häftigt ändå :) 
På måndagen var de dax för verkligheten, upp och hoppa vid 5.30 och fixa sig för skola. 
I skolan väntade de prov om palliativ vård och hjärtsvikt. Sedan fick vi testa på att vara blinda/döva och rullstolsbundna.    Efter skolan hämtade jag Tindra på fritis och jag började fundera på vad jag skulle hitta på resten av veckan då de va sista lektionen för denna veckan.. Men Telefonen  började att plinga och 3 jobb förfrågningar trillade in, så nu har jag gjort 2 dagar av 3.  Så de är kul att få jobba lite och veta att jag får lite lön nästa månad :)   Ringde till benanningen och kollade hur de såg ut på sommar jobbsfronten och fick beskedet att jag har fått hela sommarn 4 veckor 100% och 4 veckor 75% och eventuellt 2 veckor till :)   Så en himla massa jobb blir de i sommar :D  
 
  Lite fika blev de allt  :)
 
 
 
 
En dag på stranden, falsterbo
 
 
Hur underbart som helst :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Voximi

<3

RSS 2.0